NRG Arnhem

NRG Arnhem

NRG (Nuclear Research and consultancy Group) is dé nucleaire dienstverlener van Nederland. Onze producten en internationaal erkende expertise worden veelvuldig gebruikt door zowel overheid als bedrijfsleven. NRG is beheerder van de HFR (Hoge Flux Reactor) in Petten, gelegen in de prachtige duinen van de Noordzee, 50 kilometer ten noorden van Amsterdam. Wij zijn de grootste producent van molybdeen in Europa. Elke dag worden ruim 24.000 patiënten geholpen met door NRG geproduceerde radio farmaceutisch producten en onze isotopen voor diagnostiek, therapie en pijnverlichting worden over de gehele wereld gebruikt.

NRG streeft naar het bouwen van de PALLAS reactor, de vervanger van de huidige HFR. PALLAS zal zo worden uitgerust dat aan de groeiende vraag naar medische isotopen en nucleaire kennis kan worden voldaan en zal efficiënter en effectiever opereren.

De nucleaire geneeskunde is continu in ontwikkeling. Daarom zijn wij en onze partners voortdurend op zoek naar nieuwe toepassingen en nieuwe producten. Een ander onderdeel van onze werkzaamheden is onze duurzame focus op veiligheid van nucleaire centrales en aantrekkelijke alternatieven voor nucleair afval management, inclusief recycling technologieën. We doen toegepast onderzoek die ons in staat stelt om nucleaire energie te verduurzamen. Dit omvat bijvoorbeeld onderzoek naar de vierde generatie kernreactoren en kernfusie technologie.

Dankzij ons uitgebreide netwerk van internationale partners zijn wij een wereldwijde speler. U kunt dus rekenen op kwalitatief hoogwaardig onderzoek en top resultaten. Bij NRG geloven wij dat nucleaire technologieën essentieel zijn voor een duurzame samenleving. Hier wijden wij al onze energie aan.

Services

  • Alleen op afspraak
  • Legitimatie verplicht bij bezoek (alleen geldige ID-kaart / paspoort)
  • Veiligheid nucleaire installaties
  • Verduurzaming nucleaire energie
  • Ontwikkeling radio farmaceutische producten (molybdeen)
  • Alternatieven zoeken voor nucleair afval
  • Ontwikkeling nieuwe toepassingen / producten in de gezondheidszorg

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hetmarktonderzoeksbureau.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Links

Website

Deel deze pagina

NRG+Arnhem img