Clinical Trial Service

Clinical Trial Service

Clinical Trial Service BV (CTS) biedt als Contract Research Organisatie ( CRO) producten en diensten aan op het gebied van medisch wetenschappelijk onderzoek in de life science industrie en gezondheidszorg (farmaceutische industrieën, medische hulpmiddelen bedrijven, functionele voeding industrie, universiteiten en ziekenhuizen).

De core bussiness van CTS is het monitoren en managen van medisch wetenschappelijk onderzoek. Het monitoren betreft het uitoefenen van kwaliteitscontroles tijdens het data verzamel proces en de controle of het onderzoek wordt uitgevoerd conform het onderzoeksprotocol en de (intern)nationale wet en regelgeving met als doel te controleren of de rechten en het welzijn van de proefpersonen/patienten worden beschermd, de gegevens uit het onderzoek die worden gerapporteerd juist en betrouwbaar zijn én in overeenstemming met de brondocumenten (patientenstatus) het goedgekeurde onderzoeksprotocol, ICH-GCP / 14155:2011 en de relevante wettelijke vereisten.
Vanuit project management wordt er op toe gezien dat het onderzoek wordt uitgevoerd en afgerond binnen de afgesproken tijdslijnen en volgens de afgesproken processen en procedures.

Trainingen Medisch wetenschappelijk onderzoek
CTS heeft trainingen ontwikkelt voor bedrijven en onderzoekscentra om in korte tijd veel kennis op te doen van de wet-en regelgeving en praktische toepassing om medisch wetenschappelijk onderzoek goed en efficiënt te kunnen uitvoeren. Het is wettelijk gezien een vereiste dat alle onderzoekers bekend zijn met de richtlijnen en daar naar handelen: International Conference on Harmonisation Good Clinical Practice (ICH GCP), Wet medisch-wetenschappelijk onderzoek met mensen, de European Clinical Trial Directive en de ISO 14155:2011. Onze training sluit aan op het landelijk GCP examen van Nederland.

CTS heeft een aantal extra producten zoals Home Care, Site Care, Standard Operating Procedures en ontwikkelt een Hospital Trial management Application om alle partijen die met medisch wetenschappelijk onderzoek te maken hebben goed te faciliteren.

Clinical Trial Service heeft een digitaal Nederlands- én Engelstalig kwaliteitshandboek standaard procedures klinisch onderzoek voor onderzoekscentra ontwikkeld. Het handboek is zowel toepasbaar op investigator-initiated trials als op onderzoeken vanuit de farmaceutische industrie. Het kwaliteitshandboek geeft u inzicht in de standaard richtlijnen en het complexe web van regels en wetten waarmee u geconfronteerd .

Services

  • CTS Site Care door onderzoeksverpleegkundigen
  • Monitoren van klinisch onderzoek
  • CTS Home Care
  • CTS Projectmanagement
  • Standard Operating Procedures for Sites
  • ICH GCP trainingen
  • In house trainingen
  • Detacheringen

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hetmarktonderzoeksbureau.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Clinical Trial Service
Gronausestraat 98
7581CJ Losser

+31 (0)53 5362220

Deel deze pagina

Clinical+Trial+Service img